Een messcherpe focus

ONZE PIJLERS,  VOOR EEN SUCCESVOLLE SOCIAL AD STRATEGIE.

Wij richten ons compleet op socials. Met deze focus trekken wij het succes en de opschaling van e-commerce & muziek campagnes het snelst onze kant op.

Een doelgroep analyse

Jouw ad kan nog zo strak zijn, maar als die niet bij de doelgroep belandt is het weggegooid ad budget. Door middel van laser precieze targeting bepalen wij wie de ads zien, en waar en wanneer de ads te zien zijn. Want die conversie moet omhoog!

Een influencer koppeling

Wij kunnen influencers koppelen aan jouw social ads. Soms is een bekend gezicht precies wat een merk nodig heeft om harder te gaan. Uiteraard moet de fit goed zijn, maar daar zijn wij voor.


Een Kostenefficiënt Proces

Wij halen altijd het optimale uit jouw ad budget, en zorgen voor een adembenemend  return on investment. Wij maken de ads zo klikbaar dat we met het beperkte aantal ads die we lanceren zoveel mogelijk sales voor jou binnenslepen.Data Gedreven Optimalisatie

Wij gaan niet achterover zitten zodra de ads draaien. Wij blijven de data die we genereren volgen en analyseren. Zo kunnen we jouw ads constant optimaliseren voor een zo hoog mogelijke conversie.


Een Mindset Gericht Op Winst

Met onze strategie voor jouw ads krijg je meer likes en engagement op je socials. Maar bovenal levert onze gepersonaliseerde  strategie een verhoogde conversie op en een fixe opschaling van de verkoopcijfers. Wij werken voor jou constant toe naar meer winstgevendheid.


Maak kennis

Met dit gratis gesprek heeft u een duidelijk beeld van wat u bij ons kunt verwachten. In dit gesprek zullen we ingaan op marketing-strategieën, het genereren van consistente en betrouwbare resultaten en de mogelijke groei van uw bedrijf berekenen.

Plan een afspraak

Vul hieronder het typeform in om met ons in contact te komeN!